MASSAGES

Wellnessmassage

Wellnessmassage is een gezonde balans tussen lichaam en geest. Het beinvloedt onder anderen de bloedcirculatie en de hormoonhuishouding.  Spieren zullen ontspannen door de lange strijkingen en knedingen. Het is een kalmerende en rustgevende werking door deze sederende massage.

 

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage helpt uw lichaam in balans te houden. Het bestaat uit langdurig en rustig uitgevoerde handgrepen.Door de toegenomen doorbloeding wordt het spierherstel bevorderd, waardoor er een heerlijke ontspanning ontstaat.

 

Ayurvedische massage

Ayurverdische massage is een eeuwenoude geneeswijze en is afkomstig uit India. Ayurveda betekent “levenskennis”. De Ayurvedische lichaamsmassage kent verschillende technieken en is plezierig, ontspannend, geeft extra energie, verwijdert toxinen uit het lichaam en verbetert de bloedsomloop. Het geeft  een gevoel van diepe ontspanning.

 

Indiase hoofdmassage

Indiase hoofdmassage is een traditionele zittende massagetechniek die uit de Indiase geneeswijze Ayurveda komt. Ayurveda is een eeuwenoude geneeswijze en is afkomtig uit India. Ayurveda betekent “levenskennis”.
 Onze energie zit vast in ons hoofd, nek, schouders en rug. Door de zittende houding neemt deze behandeltechniek de blokkades weg en zal het de energie in het lichaam doen doorstromen. Deze vorm van massage bevat een rustgevende techniek.

 

Bindweefselmassage 

Bindweefselmassage wordt toegepast op de bindweefsellaag van het lichaam. dit is de laag die zich tussen de spieren en de huid bevindt. Bindweefselmassage is een reflexzonemassage. De mechanische prikkel ervan in het onderhuidse bindweefsel beinvloedt de neurogene wisselwerking tussen inwendige organen en de weefsels van het lichaamsoppervlak.Door lichte aanrakingen en het rollen van de huid worden zones die zich op het lichaam bevinden gestimuleerd, samen met het bindweefsel, waaronder ook het orgaan. Blokkades zullen hierdoor verdwijnen. De doorbloeding neemt toe en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Bij deze behandeling worden tevens ontspannende technieken gebruikt, daar de behandeling als pijnlijk kan worden ervaren.

 

Cuppingmassage 

Dit is een Chinese, zeer diepgaande, massagetechniek. Men maakt gebruik van  diverse cups en plaatst deze op de pijnlijke zone(s) of verklevingen. de huid wordt door de cup  vacuum gezogen, zodat deze licht opgetild wordt. Men schuift  de cup rustig heen en weer over de te behandelen zone. Hierdoor ontstaat een goede doorbloeding, zodat het lichaam de toxines veel eenvoudiger kan afvoeren. Na de massage voelt uw lichaam en geest zich een stuk beter en fitter.

Deze massage is te gebruiken bij:

•   schouder/nekklachten

•   stress

•   spanning

•   migraine

•   rugklachten.         

Door het gebruik van de cups wordt vocht afgevoerd en vet uit de weefsels en vetcellen verdwijnt. Daarom zijn deze cups tevens een welkome aanvulling op de behandeling tegen cellulitis.

 
Bindweefselmassage (gezicht)

Bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek. zij richt zich op het herstellend vermogen van de huid, waardoor de conditie van de huid verbetert. Vochtophopingen kunnen hierdoor verholpen worden en de  doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd. Hierdoor worden collagene en elastine vezels gestimuleerd. Rimpels en littekens vervagen. de huid voelt gladder, steviger en men straalt jonger uit.

 

Cuppingmassage (gezicht)

Bij deze gezichtsmassage zorgen de speciale cups voor optimale stimulatie van de huid en de onderliggende weefsels (lederhuid en onderliggend bindweefsel). Het geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage, die de bloedcirculatie verhoogt en dode huidcellen verwijdert. de huid wordt steviger, gladder en elastischer.