Welkom bij PURE SANA

PURE SANA staat voor “Puur Gezond” en is gevestigd in de prachtige monumentale winkelgalerij aan de Raadhuisstraat in Amsterdam-Centrum

PURE SANA heeft een ruim aanbod aan diverse soorten professionele massagevormen en technieken die vooral gericht zijn op rust en ontspanning in lichaam en geest.

De doelstelling van een gezichtsbehandeling bij Pure Sana is de dagelijkse verzorging van huid en huidverbetering. Dit wordt gerealiseerd door middel van producten en technieken. De producten worden speciaal op uw huid afgestemd.

PURE SANA doet tevens aan verzorging van uw voeten, zodat u na een behandeling ook nog lekker kunt genieten van een heerlijke voetmassage. 

Wilt u enkel lekker ontspannen en transpireren? Dan biedt PURE SANA u de gelegenheid om gebruik te maken van de infrarood sauna full spectrum.

NIEUW bij Pure Sana is Permanente Make Up (PMU). Permanent Natural is gespecialiseerd in PMU van wenkbrauwen en eyeliners. Er zijn diverse technieken waarmee uw wenkbrauwen prachtig vormgegeven kunnen worden. Permanent Natural maakt gebruik van huidvriendelijke pigmenten in mooie natuurlijke tinten. Ook op het gebied van eyeliners zijn er diverse mogelijkheden om uw ogen stralender eruit te laten zien.